Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

 
Keskipakoispuhaltimet : Ventur valmistaa ja markkinoi keskipakoispuhaltimia. Venturin keskipakoispuhaltimet on helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Keskipakoispuhaltimilla on erittäin laaja käyttöalue eri asennuksissa kuten esim. puhtaan- tai likaisen ilman kuljetus. Keskipakoispuhaltimaimme on saatavilla sekä alumiinvalettuina että teräspellistä valmistettuina. Näiden lisäksi on mahdollista valmistaa keskipakoispuhaltimia haponkestävästä- tai ruostumattomasta teräksestä tai muovista. Valmistamme myös tarvittaessa asiakaskohtaisia erikoismalleja. Asiakkaan käyttötarkoituksen ja toimintapisteen mukaan voimme valita puhaltimen laajasta valikoimasta suora- ja hihnakäyttöisistä keskipakoispuhaltimista. Puhaltimet voidaan valmistaa eri tyyppisillä siipipyörillä kuten avoimella tai ilmastointi-siipipyörällä. Venturin keskipakoispuhaltimia voidaan käyttää eri tarkoituksiin kuten teollisuuspuhaltimina, prosessipuhaltimina, korkeapainepuhaltimina tai jäähdyyspuhaltimina. Teollisuuspuhaltimia käytetään mm. pneumaattiseen siirtoon, kärynpoistoon, purunpoistoon sekä saastuneen ilman poistoon. Tarjoamme myös lisävarusteita kuten yhteitä, laippoja, suojaverkkoja, tärinänvaimentajia ja suodattimia. : Keskipakoispuhaltimet
© 2010 - Venture Industries
Created by 2M SYSTEM
Etusivu Ventur yrityksenä Tuotteet Uudet tuotteet Ota yhteyttä